Çocuklar, Polis Amcalariyla Tiyatro Izledi

Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Subesi, Milli Egitim Müdürlügü, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü ve Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürlügü isbirliginde gerçeklestirilen “Çocuklarimiz Umutlarimiz Yarinlarimiz” projesinin açilisi geçtigimiz ayin sonunda yapilmisti.

 Çocuklar, Polis Amcalariyla Tiyatro Izledi

Hedef kitlesi anaokulu, ilkokul bir ve ikinci sinif ögrencileri olan Projenin açilisinin ardindan ikinci hedef kitlesi olan toplam 2 bin 500 ilkokul ögrencisine Toplum Destekli Polislerce bilgilendirme sunumlari yapilarak çocuklara 30 maddede ögretilen kisisel güvenlik önlemleri ve toplumsal kurallara uyum konularini içeren Polikartlar ögrencilere hatirlatilmisti.

Proje kapsaminda ise geçtigimiz gün Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Tiyatro Toplulugu tarafindan hazirlanan “Mavi Ada” adli tiyatro oyunu ögrencilere izlettirildi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Salonunda tiyatro oyununu izlemeye gelen minik ögrencilere Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ile Toplum Destekli Polislik Sube Müdürü Aydin Sögütlü, ögretmenleri ve polisler eslik etti.
Tiyatro oyunu öncesinde konusan Emniyet Müdürü Sahne, “Sevgili çocuklar sizleri o kadar çok seviyoruz ki, her yil sizlerle bulusmadan edemiyoruz. Sizler bizim gelecegimiz ve istikbalimizsiniz. Geçen yilki Polikart egitiminde çok basarili oldugunuz için, polis amcalariniz bu yil size Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Güzel sanatlar bölümü ögrencileriyle birlikte çok güzel bir tiyatro oyunu hazirladilar. Keyifli izlemeler” dedi.
3 gün sürecek tiyatro etkinliginde çocuklar gönüllerince eglenirken, ilk defa tiyatroya gelen çocuklar polis amcalarina tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284