Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıldönümü kutlamaları, 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 12.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni İle Başladı
Karaman Valiliği ve Karaman Belediye Başkanlığı’na ait çelenkler; Vali Süleyman Tapsız ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan tarafından anıta sunuldu. Çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.
Kutlamalar, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 09.30’da Valilik makamında tebriklerin kabulü ve saat 10.00’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki tören programıyla devam edecek.
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki tören Vali Tapsız, Garnizon Komutanı Şen ve Belediye Başkanı Çalışkan’ın törene katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Vali Süleyman Tapsız günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapacak. Daha sonra program şiirlerin okunması, halk oyunları gösterileri ve resim, şiir, kompozisyon ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişiyle sona erecek.
Akşam saat 19.00’da ise Polisevi’nde Vali Süleyman Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız’ın ev sahipliğinde Cumhuriyet resepsiyonu düzenlenecek.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284