Cumhuriyet Bayrami Programi Belli Oldu

29 Ekim Sali günü kutlayacagimiz Cumhuriyet Bayramimizin 90. yildönümünde ilimizde yapilacak kutlama programinin davetiyeleri dagitilmaya baslandi.

 Cumhuriyet Bayrami Programi Belli Oldu

Program 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13.00’de Cumhuriyet Parkinda Valilik, Garnizon Komutanligi ve Belediye Baskanligi’nin çelenk koymasiyla baslayacak.

29 Ekim 2013 Sali günü saat 09.30 da Vali Murat Koca ve beraberinde Garnizon Komutani ve Belediye Baskani Valilik Makaminda tebrikleri kabul edecekler. Saat 10.00’da Kemal Kaynas Stadyumunda kutlama programi ve geçis töreni yapilacak. Kutlama programi Ilimiz Valisi Murat Koca, Garnizon Komutani ve Belediye Baskani törene katilanlarin ve halkin bayramini kutlamasi ve Saygi Durusu ve Istiklal Marsimizin okunmasi ile baslayacak. Vali Murat Koca’nin günün anlam ve önemini belirten konusmasi, siirlerin okunmasi, halkoyunlari gösterisi, Cumhuriyetimizin 90. Yildönümü nedeniyle yapilan siir, resim ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilere ödüllerin verilmesi ve tören geçisi ile son bulacak.
Ayni gün aksam saat 19.30’da ise Polisevi’nde Cumhuriyet resepsiyonu düzenlenecek

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284