Degirmencioglu: Gazetecilik Dogru Yayin Ve Seviye Ister

Karaman Ovasi Sulama Birligi Baskani Mustafa Degirmencioglu, yazili bir basin kurulusunda hakkinda yapilan haberin gerçegi yansitmadigini belirterek, “Gazetecilik dogru yayin ve seviye ister. Biz bu haberi yapan kardesimde bu seviyeyi ve dogru yayinciligi göremiyoruz” dedi.

Degirmencioglu: Gazetecilik Dogru Yayin Ve Seviye Ister

Degirmencioglu konuyla ilgili yaptigi yazili açiklamasinda, “17 Mart 2014 tarihinde ilimizde yayin hayatina yeni baslayan bir gazete Sulama Birligi ve sahsim adina yazmis oldugu yazida yolsuzluk ve su istimallere deginerek Kurumumu ve sahsimi zan altinda birakmaya kalkismistir. Sahsim bugüne kadar hiçbir yolsuzluga karismamis bunu da ispat edemeyen müfteridir. Gazetecilik dogru yayin ve seviye ister. Biz bu kardesimde bu seviye ve dogru yayinciligi göremiyoruz. Valilikten yapmis oldugumuz arastirma da herhangi bir sorusturma açilmadigini ögrendik. Daha öncede bu arkadasimiz sahsimla ilgili seçimim varken böyle aleyhte yazilar yazmak suretiyle sahsimi kibarlastirma girisiminde bulunmus ve daha önce de böyle yazilar yazmistir.
Sulama Birliginin kapali sebeke yapimina geçmedigi konusunda Yönetim Kurulu olarak 16.03.2012 tarih ve 10 nolu yönetim kurulu karariyla DSI 4. Bölgeye Kapali Sebeke yapilmasi hususunda basvuru müracaatini yaptik. Ayrica Konya bölgesinde hangi Sulama Birligi Kapali Sebekeye geçmistir bilinmemekle birlikte hepsi müracaat asamasinda beklemektedir. Sulama Birliginde herhangi bir sorusturma olmadigi halde bir sey mi yapilmak isteniyor sorusu aklimiza gelmekte. Bizim hiçbir siyasi iradeye karsi bir sempati ve anti sempatimiz yoktur. Büyüklerimize karsida herhangi bir saygisizligimiz yoktur. Yagislarin olmadigi kurakligin hat safhada oldugu çiftçimizin de kara kara düsündügü bu kurak mevsimin en az zayiatla nasil atlatacagimizi düsünürken bize yardim etmesi gereken herkesten yardimlarini beklerken bu seviyesizce yazi bizi üzmüstür. Insallah Kurumumuzun bu kurakliginda üstesinden gelecegi inancindayim. Çiftçimize ve Karamanimiza simdiye kadar gösterdikleri yardim ve iyi niyete bundan sonrada devam edecegi inanciyla ve kimseyi zan altinda birakmayacagimiza ve bu kardesimizin de sahsimizdan özür dilemesi suretiyle kendisiyle de bir meselemiz olmadigi beyanini ve özrünü bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284