Demir: Karaman’in Sorunlarina Sahip Çikmak Için Aday Oldum

30 Mart yerel seçimlerinde çesitli siyasi partilerden görev almak isteyen hemserilerimiz dört gözle önümüzdeki 10 gün içerisinde belirlenecek listeleri bekliyor.

Demir: Karaman’in Sorunlarina Sahip Çikmak Için Aday Oldum

Geçtigimiz gün gazetemize gelen ilimizde Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirlik yapan Mustafa Bülent Demir, CHP’den Belediye Meclisine aday olmak için basvurusunu yaptigini söyledi.
Demir, “1978 Karaman dogumluyum. Evli ve bir çocuk babasiyim. Bes yildir Serbest Muhasebeci Mali Müsavir olarak çalismaktayim. Mesleki bilgi ve tecrübelerimi Karaman’in gelisimine katkida bulunmak için Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Meclisi Üyeligi için Aday Adayligi basvurusunda bulundum. Amacim Kent halkinin gerçekten gereksinimi olan hizmetleri nitelikli bir biçimde üretmek, kent halkinin parasini ve belediyenin öteki kaynaklarini israf etmeden, verimlilikle harcayarak, kamu yararina kullanilmasini saglamak. Bunun yaninda hukuka saygili bir biçimde, insani ön plana alarak baska bir deyisle, insan hak ve özgürlüklerini gözeterek, kent halkina karsi duyarli, sorumlu ve saygili davranis içerisinde bir belediye yönetiminin olusturulmasi; böylece toplumsal, kültürel ve fiziksel nitelikleriyle yasanmaya deger bir kent olusturulabilmesi için aday oldum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284