Demirel’i Ölümünde De Yalniz Birakmadilar

Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Cumhurbaskani ve Türk siyasetinde yaklasik 60 yil rol oynayan ve söyledigi sözler ve yaptigi islerle Türk toplumunun babasi olan Süleyman Demirel’in cenaze törenine katilmak üzere ilimizden de eski Adalet Partili hemserilerimiz Isparta’ya gidecekler.

Demirel’i Ölümünde De Yalniz Birakmadilar

Gitmeden önce KGRT’yi ziyaret eden Hüseyin Yildizbas, Sefer Irilmazcan ve Asir Asir sevgilerini ve saygilarini göstermek üzere yarin sabah Demirel’i sevenler olarak yaninda olacaklarini söylediler.
Ayrica ilimizde uzun süre Ziraat Odasi Baskanligi yürüten 50 yillik Adalet Partili Hüseyin Yildizbas, “Merhum Cumhurbaskanimizla 40 sene beraber çalistik. Onun yaptigi islere baktigimiz zaman o zamanin sartlarina göre simdi yapilanlarin misli misli isler var. Iste fabrikalar, iste barajlar ve önemlisi demokrasinin Türkiye’de yasamasi için vermis oldugu çabalar. Bizde yasayan eski Adalet Partililer olarak Karaman’i temsilen 20’ye yakin kisi cenazeye katilip, ruhuna Fatiha gönderecegiz. Karaman’dan götürecegimiz topragi da Demirel’in mezarina heyet olarak birakacagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284