Demosan Spa&Otel’de 5 Yildizli Iftar Keyfi

Öncelikli hedefi konuklarini memnun etmek olan Demosan Spa Otel Ramazan ayinda da misafirlerini sasirtmaya devam ediyor.

Demosan Spa&Otel’de 5 Yildizli Iftar Keyfi

Demosan Otel, On bir ayin Sultani Ramazan ayi süresince Türk ve Osmanli mutfaginin en seçkin lezzet alternatiflerini tasavvuf müzigi esliginde havuz basi Restaurantinda konuklarina sunuyor.
Otelin hemen yaninda düzenlenen kir bahçesini faaliyete geçiren Demosan Otel Yönetim Kurulu Baskani Kadir Demirel, geçtigimiz aksam basin mensuplariyla iftar yemeginde bir araya geldi.
Ramazan ayina yetistirmek amaciyla çok kisa bir sürede kir bahçesini düzenlediklerini belirten Demirel, eksiklerini olabilecegini ancak bu eksikliklerini de en kisa sürede tamamlayarak Karaman halkina hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.
Otel Müdürü Ibrahim Kaynak’da, “Ramazan ayinda sunulacak olan iftar sofrasi birbirinden güzel yiyeceklerle donatilirken, farkli etkinliklerinde yer alacagi otelimizde müsterilerimize güzel bir Ramazan ayi geçirtmeyi amaçliyoruz. Yeni faaliyete geçen havuz basi restaurantimizda açik büfe toplu iftar organizasyonlari sunuyoruz. Yöresel standlarda ise seker macunu, kagit helva, pamuk seker, lokma arabasi, Osmanli serbeti, fasil ve tasavvuf müzigi, çocuk oyun parki, palyaço ile alternatifler hazirladik. Restaurantimiz bin 500 kisiye hizmet verecek” dedi.
Kaynak, otelin 5. yildizi almasi konusunda ise, “Kültür ve Turizm Bakanligi’na yaptigimiz basvuru sonunda besinci yildizi alabilmemiz için istenen kriterleri bir bir yerine getirdik. Saniyorum önümüzdeki günlerde bu konuda güzel gelismeler olacak ve Otelimiz besinci yildizina kavusmus olacak” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284