Dereye Düserek Kaybolan Kizi Arama Çalismalari Devam Ediyor

Karaman`in Ermenek ilçesine bagli Asagi Çaglar köyünde geçtigimiz hafta sonu hayvanlarina ot vermeye gittikleri sirada tahta köprünün üzerinden dereye düsüp akintiyla kaybolan 17 yasindaki Havva Izgin`i arama çalismalari devam ediyor.

Dereye Düserek Kaybolan Kizi Arama Çalismalari Devam Ediyor
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, arama çalismalarini yerinde görmek ve incelemek üzere Asagi Çaglar köyüne gitti. Vali Kahraman'a incelemeleri sirasinda Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz ile Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de eslik etti. Havva Izgin ile teyze kizinin düstügü asma köprüde ve derede incelemelerde bulunan Vali Kahraman, çalismalari yürüten görevlilerden son durum hakkinda bilgiler aldi. Vali Kahraman, derede kaybolan Havva Izgin'i arama çalismalarinin ekipler tarafindan araliksiz olarak sürdürüldügünü söyledi. 12 kilometrelik bir uzunluga sahip olan derede arama çalismalarinin, suyun da akisinin fazla olmasi nedeniyle zaman zaman güçlükle yürütüldügünü belirten Vali Kahraman, Izgin'i, gerekirse her tasin, her agaç parçasinin altina bakarak bulacaklarini belirtti.
Olay, 15 Nisan tarihinde meydana gelmis, Fadime Saraç (24) ile teyzekizi Havva Izgin hayvanlarina ot vermeye gittikleri sirada tahta köprünün üzerinden dereye düsmüslerdi. Olayin ardindan Fadime Saraç'in cansiz bedenine ulasilirken, Havva Izgin tüm aramalara ragmen bulunamamisti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284