Dev İftar Sofrası Yarın Kuruluyor

Karaman Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturduğu iftar sofralarının sonuncusu yarın Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulacak.

Dev İftar Sofrası Yarın Kuruluyor

Karaman Belediyesi; hem farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofraları, hem de eski hastane bahçesinde ki etkinlikleriyle Karamanlılara yine huzur ve keyif dolu bir Ramazan Ayı yaşattı. Bu yıl 10 farklı mahalleye kurulan iftar sofralarına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da orucunu mahalle sakinleriyle birlikte açtı. Geleneksel iftar sofrasının son durağı ise yarın Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olacak.

“Bu sene de Ramazan Ayı’nın huzurunu, bereketini ve manevi iklimini milletimizle birlikte yaşadık” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtulma olan mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında her kesimden binlerce vatandaşımızla aynı sofra etrafında huzuru ve bereketi paylaştık. Allah bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde daha nice Mübarek Ramazan Ay’larına kavuştursun inşallah” dedi.

Başkan Çalışkan: “Tüm milletimizi Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kuracak olduğumuz iftar soframıza davet ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284