Dev Itfaiye Araci Hizmete Girdi

Karaman Belediyesi araç parkina bir destek daha geldi. Tam tesekküllü itfaiye araci hizmete girdi.

Dev Itfaiye Araci Hizmete Girdi

Karaman Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’nun göreve gelmesiyle bastan sona yeniden yapilanan itfaiye teskilati, yeni alinan tam donanimli 44 metrelik itfaiye araci ile gücüne güç katti.
Özellikle yüksek katli binalardaki yanginlar konusunda zaman zaman sikinti yasayan Karaman Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, son teknoloji ile donatilmis itfaiye araci ile her türlü yangina en hizli sekilde müdahale edecek.
Yeni itfaiye araci ile ilgili bilgi veren Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar, önümüzdeki hafta içerisinde Kent Meydani’nda tanitim töreni düzenleyeceklerini söyleyerek: “Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’nun talimatiyla bir yil önce siparisini verdigimiz son teknoloji donanimli itfaiye aracimiz, Ocak ayinda yapilan ihaleyle Karamanimiza kazandirildi. 1000 litre su kapasiteli itfaiye aracimizi degerli hemserilerimizin kullanimina sunacagiz. Ama Cenab-i Allah çok fazla kullandirmaya nasip etmesin. Bu aracin en önemli özelligi 44 metre yükseklige ulasabilmesidir. Itfaiye filomuzda böyle bir aracimiz yoktu. Bu aracimiz her türlü elektronik sisteme ve donanima sahip. Itfaiye aracimizin Karaman halkina hayirli olmasi diliyor, önümüzdeki hafta içerisinde gününü duyurup Aktekke Kent Meydani’nda yapacagimiz tanitim törenine tüm hemsehrilerimizi simdiden davet ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284