Devlet Eski Bakani Ünlü: Sayin Kiliçdaroglu Hosgeldiniz

Yaklasik 30 yildan buyana ilimiz siyasetinde büyük yeri olan ve Ecevit hükümetlerinde iki dönem bakanlik yapan degerli hemserimiz Fikret Ünlü, Pazar günü ilimizi ziyaret edecek olan CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na gazetemiz araciligiyla simdiden hos geldin diyorum dedi.

Devlet Eski Bakani Ünlü: Sayin Kiliçdaroglu Hosgeldiniz

Yaptigi yatirimlarla ilimize büyük hizmetler sunan Devlet eski Bakani Fikret Ünlü, “Türkiye tarihinin en çalkantili dönemini yasiyor. Bu yüzden hemserilerimin oylari çok büyük deger tasiyor. Hepimize büyük sorumluluk düsüyor. Dogru kararlar verebilmek için son kez Pazar günü yapilacak mitingde Sayin Kiliçdaroglu’nu tüm hemserilerimin can kulagi ile dinlemelerini bekliyorum” dedi.
Diger taraftan Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul’da “Bir parti liderinin iki kez ayni yerde miting yaptigi görülmedi. Sayin Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu, Karaman’a ve Karaman Belediye Baskani adayi Merih Ünver’e özel önem verdigi için yeniden gelip, halka hitap edip Karamanlilardan oy isteyecek. Bu serefi bize yasattigi için Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’na Karamanlilar adina tesekkür ederim” dedi.
CHP Lideri Kiliçdaroglu, 16 Mart Pazar günü saat 11.00’de Aktekke Kent Meydaninda düzenlenecek mitingle halka hitap edecek. Miting sonrasinda Kiliçdaroglu program geregi helikopterle Antalya’ya hareket edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284