Devlet Hastanesi’nin Ekmek Israfiyla Ilgili Kampanyasi TMO’dan Övgü Aldi

Ilimiz Devlet Hastanesi tarafindan “Her sey ikinci sansi hak eder, ekmek bile… “ sloganiyla baslatilan bayat ekmekle neler yapabiliriz kampanyasi Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlügü tarafindan övgü aldi.

Devlet Hastanesi’nin Ekmek Israfiyla Ilgili Kampanyasi TMO’dan Övgü Aldi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi tarafindan baslatilan ve Türkiye’de bir ilk olan “Her sey Ikinci Sansi Hak Eder, Ekmek Bile” sloganli yemek yarismasindan dolayi Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardimcisi Kayhan Ünal, ilimiz Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu’ya bir tebrik yazisi gönderdi.
Devlet Hastanesi Mutfak Sefi Aziz Gür ve hastane personelinin katkilariyla gerçeklestirilen yarismayla ilgili olarak Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardimcisi Kayhan Ünal gönderdigi yazida, “Birliginiz tarafindan “Her sey ikinci sansi hak eder, ekmek bile” sloganiyla saglik personelleri arasinda gerçeklestirilen bayat ekmekli yemek yarismasinin, kampanyanin daha etkili bir sekilde duyurulmasi ve hedeflerine ulasmasi açisindan katki saglayacagi kuskusuzdur. Kampanyaya vermis oldugunuz destek için tesekkür eder, önümüzdeki süreçte de isbirligi içerisinde çalismalarimizi devam ettirme temennisiyle saygilarimi sunarim” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284