Dis Hekimleri Kutlamalari Son Hizla Devam Ediyor

Karaman Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Iskender Kahraman, Dis Hekimleri Günü için kollari sivadi.

 Dis Hekimleri Kutlamalari Son Hizla Devam Ediyor

Geçtigimiz hafta içinde Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, ADSM Bashekimi Dt. Iskender Kahraman ve Genel Sekreterlik Uzmanlari, Ermenek Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Önce Ermenek Devlet Hastanesi Dis Hekimlerinin gününü kutlayarak hediyelerini takdim eden Kahraman, daha sonra Karaman ADSM’ de görev yapan Dis Hekimlerine aksam yemegi ziyafeti sundu. Yemek sonunda verilen kendi isimleri yazili olan kalemler ve flashbellek hediyeler Dis Hekimleri tarafindan çok begenildi.

Yine 25 Kasim Sali günü Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nde verilen ögle yemegi ile kutlamalar devam ederken, Dis Hekimleri Günü kutlamalarinin bir haftaya dagitilarak her gün kutlanmasi personel tarafindan tam not aldi.
Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Iskender Kahraman, “Sagligin ayrilmaz bir parçasi olan Dis Hekimligi’nin hiçbir zaman ihmal edilmemesi gerekir. 7/24 kesintisiz saglik hizmeti veren bir kurulus olarak her daim çalisanlarimiz ile el ele, insallah daha uzun seneler birlikte oluruz. Günümüz kutlu olsun” diyerek mutlulugunu dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284