Diyanet-Sen‘den Il Milli Egitim Müdürüne Ziyaret

Diyanet-Sen Karaman Sube Baskani Duran Kabaagaç ve yönetim kurulu üyeleri, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Diyanet-Sen‘den Il Milli Egitim Müdürüne Ziyaret

Diyanet-Sen Sube Baskani, yeni egitim ögretim döneminin tüm egitim camiasina basarilar getirmesini diledi. Baskan Kabaagaç egitim kalitesinin artirilmasi için sivil toplum örgütü olarak her türlü destegi vermeye hazir olduklarini ifade ederek egitiminin yükünün tek bir kuruma yüklenemeyecek kadar büyük oldugunu, diger kurumlarin da bu yükü paylasmasi gerektigini söyledi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, çocuklarin egitilmesinde sadece okullarin degil; tüm kurumlarin sorumlulugunun oldugunu dile getirerek ögrencilerin akademik basarilari yaninda ahlaki gelisimlerinin de önemli oldugunu söyledi. Bu noktada kendilerine düsen sorumlulugun ne derece büyük oldugunun farkinda olduklarini ifade etti.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Diyanet-Sen temsilcilerinin yapmis oldugu ziyaretten duydugu memnuniyetini bildirerek sendika çalismalarinda kendilerine basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284