Doğum Günü Unutulmadı

Karaman Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezinde tedavi gören Ahmet Ervar’ın 19. Yaş günü sağlık çalışanları tarafından hazırlanan sürprizle kutlandı.

Doğum Günü Unutulmadı
Karamanlı Ahmet Ervar Ağustos ayında motosikletiyle seyir halindeyken başka bir aracın çarpması sonucu kafa travması ve çene kırığı teşhisiyle durumu ağır şekilde Konya ya nakli yapılarak tedavi altına alınmış. Konya da tedavisi tamamlanmasının ardından evde bakımı hayli zor olan gencin tedavi ve bakımının profesyonel ekip tarafından yapılması amacıyla Eylül ayında Karaman Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Birimine yatışı gerçekleştirildi.
Bakım Merkezine getirildiğinde depresif bir ruh hali içinde olan genç hastaya ve umutsuz olan aileye sağlık çalışanlarının her türlü destekleri ve özverili bakımları sayesinde artık Ahmet Ervar çevresindekilere tepki veriyor.
Palyatif Bakım Merkezi çalışanları ve birimde staj yapan hemşirelik yüksekokulu öğrencileri Ahmet Ervar’ın hastanede gireceği yeni yaşını kutlamak için sürpriz doğum günü hazırladılar. Kaldığı odasını süsleyerek fanatik olduğu takımın formasını kendisine hediye ettiler.
Ahmet Ervar’ın mutluluğunu gören anne babası da duygulanarak çalışanlara duydukları memnuniyeti bildirdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan küçük.
Ramazan küçük. - 8 yıl Önce

Önemli olanda bu zaten hepinizden Allah razı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner284