Dolasik ve Aydin Ailelerinin Aci Günü

Ilimiz esnaflarindan Kapisan Çelik Kapi firmasi sahiplerinden Mehmet ve Ibrahim Dolasik’in kardesleri Ibrahim Dolasik, Romanya’da geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybetti.

Dolasik ve Aydin Ailelerinin Aci Günü

48 yasindaki Ibrahim Dolasik’in Hollanda’nin Rotterdam kentinde yasadigi ve tir soförlügü yaptigi ögrenilirken, Dolasik’in geçtigimiz gün Romanya’da otomobili ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çikarak takla atmasi sonucu hayatini kaybettigi bilgi edinildi. Merhumun cenazesinin Romanya’dan kiralanan ambulansla ilimize dogru yola çiktigi ve burada defnedilecegi ögrenildi.
HACI ARAP’I YITIRDIK
Ilimizin 1960-70’li yillarindaki renkli simalarindan Haci Arap lakapli Ahmet Aydin’i yitirdik.
1964 Karaman yanginindan önce Itfai ye, Emniyet, Kizilay’da ambulans söförlügü yapan Haci Arap, yaklasik 50 yildan buyana çocuklariyla birlikte Almanya’da yasiyordu. Yaklasik bundan 15 yil öncede torunlari Halil, Kübra ve Yasin Aydin, Kilbasan yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasinda hayatla rini kaybetmisti.
Ilimizin taninmis simalarindan Yuvam Insaat’in sahiplerinden Basaran Albayrak’in kayinpederi olan Haci Arap, basindan geçen olaylari da “Haci Arap’in Çileleri” adli kitapta toplamisti. 12 Aralik Per sembe günü topraga verdigimiz Haci Arap abimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakinlarina bassagligi dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284