Dr: Recep Seker; ``7 Haziran Milad Olacak``

AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, seçim çalismalarini sürdürüyor. Dr. Recep Seker Karaman`da esnaflari tek tek gezerek esnaflarin sorunlarini dinleyerek not aliyor.

 Dr: Recep Seker; ``7 Haziran Milad Olacak``

AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, ziyaretlerine devam ediyor. Dr. Recep Seker Molla Fenari Caddesi, Yeni Minare Caddesi, 2. Istasyon Caddesi, Fenari Mahallesi ve Kültür sokaginda bulunan esnaflari ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Parti Il Yönetimi Üyeleri ve partililerde katildi. Recep Seker ziyaretlerde esnaflarin sorunlarini dinleyerek not aldi.

''7 HAZIRAN MILAD OLACAK''
7 Haziran seçimlerinde esnafin desteginin önemine deginen AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, Türkiye’nin yeni Anayasaya ihtiyaci oldugunu söyledi. Bunun için de Karaman'dan tarihi bir oy çikmasi gerektigini ifade eden Dr. Seker, “Daima kalkinma daima adalet düsturuyla yola çiktik. Sayin Basbakanimiza burada en az %70 sözü verdik. O sözü tutmamiz gerekiyor. Bugüne kadar sivil anayasa yapmak için tüm partilerin katilimi ile çalismalar yapildi ve sonuçsuz kaldi. O halde Yeni Türkiye’nin gelismesi, ekonominin rahatlamasi, yatirimlarin gelmesi, gençlerimizin is as sahibi olmasi için huzuru kalici hale getirmemiz lazim. Bu da 7 Haziran seçimlerinde vereceginiz destek ile Anayasa’yi degistirebilecek bir çogunlukla meclise gitmemizi gerektiriyor. Kimin milletvekili olacagi degil, istikrarin devam etmesi önemli. Bunun içinde 7 Haziran seçimleri bunun için önemli bir firsattir.  Hatta ülkemizin miladi olacak. Bu firsati iyi degerlendirebilirsek, Karaman’in hizli bir sekilde gelistigini hep birlikte görecegiz” dedi.
“SORUNLAR BASKANLIK SISTEMI ILE ASILABILIR”
AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, parlamenter sistemin kisir döngüsüne dikkat çekerek söyle konustu: “7 Haziran seçimlerini asacak sekilde, parlamenter sistemin kisir döngüsüne dair ciddi bir sorgulama yapilmasi gerekiyor. Bu kriz derinlestiginde AK Parti’nin baskanlik önerisinin, oldukça erken bir öngörü oldugu anlasilacaktir. Eger bir degisim imkani olursa, son siyasal tartismayi da iskalamis olacaklar. Bu yönüyle parlamenter sistemin temsil kabiliyetiyle sinirli, iktidar ve istikrar krizi üreten yapisini anlamak bu kadar zor olmasa gerek. Bu durum ancak baskanlik sistemi ile asilabilir. Sizlerden Yeni Türkiye için oy istiyorum” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, esnaflara hayirli isler dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284