Dükkânlar 3 Yıl Sonra Teslim Edilecek

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 287 bin metre kare arazi üzerine 130 bin metre kare kapalı alan olarak inşa edeceği işyerlerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Dükkânlar 3 Yıl Sonra Teslim Edilecek

Urgan Boğazı mevkiine yapılacak olan sanayi sitesinin temel atma törenine İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, sanayiciler ve davetliler katıldı.

Kooperatif Başkanı Cemal Özbey, projeyle ilgili olarak verdiği bilgide “Mevcut sanayilerimizden daha kullanımlı daha güven veren işyerleri yapılacak, özellikle eski sanayimiz, küçük sanayi, belediye dükkânlarını biliyorsunuz. Hem şehrin görünümü hem de çalışma ortamı ve güven riski açısından esnafımızın durumundan endişe etmekteyiz. Bu nedenle çevre güvenlik duvarları, sanayi giriş çıkışlarının kontrol altında olduğu bir sanayi sitesi yapmayı planlıyoruz. Arkadaşlar yapmış olduğumuz hesaplamalara göre işyerlerimiz 3 yıl içerisinde teslim etmeyi düşünüyoruz. Değerli arkadaşlar yanlış duymadınız 3 yıl. Biz bu işe kollarımızı sıvayıp besmele çektiğimizde dediler ki bu yönetim bu arsayı alamaz Allah’ın izniyle arsamızı aldık ve şu an burada bugün 27 Nisan 2017 perşembe günü siz değerli dostlarımızla birlikte temelimizi atıyoruz. Bu süreçte emeği geçen herkese şahsım yönetim kurulum ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ederken sahada çalışan emekçi arkadaşlarımı da hayırlı işler dilerim. Bu proje karamanın projesi bu proje benim esnafımın projesi herkes şunu iyi bilsin ki bu proje üzerinden kimse hesap yapıp güç kurmaya çalışmasın, kalkışana bu esnafımız elbette dersini verecektir. Esnaflarımız ve karaman adına rica ediyorum biraz çözüm odaklı olalım biz buraya kadar kolay gelmedik önümüzdeki engelleri esnafımızdan aldığımız güçle aşa aşa geldik emek vererek geldik yetkililerden rica ediyorum karaman için esnaflarımız için bizlere biraz daha omuz verirlerse herşey daha güzel olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284