Dünya Engelliler Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de kutlandı.

Dünya Engelliler Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Etkinlikler kapsamında Vali Fahri Meral, Özel Anadolu Sevgi Yumağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri tarafından derslerde kullanılmak üzere geliştirilen “Özel Eğitim Materyalleri” sergi açılışına katıldı.

Belediye Taş Bina Sergi Salonunda düzenlenen açılış törenine, Vali Fahri Meral, hanımefendi Zehra Meral, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen,  İl Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin ardından Vali Meral, sergiyi gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

“El Emeği Göz Nuru Çalışmalar Sergilendi”

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Karaman Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından düzenlenen resim, filografi ve taş boyama sergisi açıldı.

Gönül Gözü Engelli Dinlenme Evi’nde açılan ve el emeği göz nuru çalışmaların yer aldığı sergi açılışının ardından hanımefendi Zehra Meral, birbirinden güzel ve farklı çalışmaların sergilendiği bölümleri gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen sergi açılışına Vali Meral’in eşi hanımefendi Zehra Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan ve Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı İlknur Kaya ve meclis üyeleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284