Dünya Faır Play Karikatür Sergisi Ve Paneli Yarın

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Topluluğu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversiteler Fair Play Kervanı kapsamında düzenlenecek olan Panel ve Dünya Fair Play Karikatür sergisinin açılışı yarın yapılacak.

Dünya Faır Play Karikatür Sergisi Ve Paneli Yarın

Saat 10.30’da Dünya Fair Play Karikatür sergisinin açılışı KMÜ Sergi alanında yapılacak. Serginin gezilmesinin ardından Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda madalya ve sertifika töreni gerçekleştirilecek.

Saat 11.00’de ise TMOK Faır Play Komisyonu Başkanı ve Spor Yazarı Erdoğan Arıpınar, Faır Play Komisyonu Genel Koordinatörü Murat Özbay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Faır Play Komisyonu üyesi ve spor yazarı Remzi Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Sevim Güllü, yine aynı üniversitesi öğretim görevlisi Semra Demirer, eski milli atlet ve Balkan şampiyonu İsmail Akçay, Kros B milli atlet Mustafa Göksel ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Faır Play Komisyonu üyesi Teoman Güray’ın konuşmacı olarak katılacağı panel programı yapılacak. Program Faır Play andının okunmasıyla sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284