Dünyagöz Konya’dan Tüm Kadınlara Jest

Türkiye’yi branş hastaneciliği konsepti ile tanıştıran ve kurulduğu günden bu yana göz sağlığı konusunda dünya standartlarında teşhis ve tedavi hizmetleri sağlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, özel günlerde çalışanlarına ve hastalarına yaptığı jestlerle de adından söz ettiriyor.

Dünyagöz Konya’dan Tüm Kadınlara Jest

Dünyagöz Konya’dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı sürpriz ile tüm kadın çalışanlarının ve tüm kadın hastalarının yüzünü güldürdü. Kadın çalışanlarına ve gelen kadın hastalarına çiçek takdim eden ve teşekkür eden Dünyagöz Konya, bu özel günü de anlamlı kılıyor.

Kurulduğu günden bu yana, Konyalıların göz sağlığı sorunlarına en son teknolojiler ve uzman hekim kadrosunun yardımıyla dünya standartlarında çözümler getiren Dünyagöz, özel günlerde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile de beğenileri topluyor.

Dünya Kadınlar Günü gibi birçok özel günde benzer çalışmalara da imza atan Dünyagöz Hastanesi Hastane Müdürü İrfan Yalçın, Başhekim Prof.Dr. Ümit Kamış ve Başhekim yardımcısı Opr. Dr. Aykut Selçuk ile birlikte Çalışanları ve hastalarına çiçek dağıttı. Konya Hastane Müdürü İrfan Yalçın, çiçek sürprizinden çok olumlu tepkiler aldıklarını dile getirerek “Hayatlarımıza anlam ve güzellik katan kadınlarımıza ufak bir jest yaparak, göz sağlığı hizmetlerini almak için bizi tercih ettikleri bu önemli günde onları özel hissettirecek birer çiçek hediye ettik” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284