Edep Projesi Nisan Ayi Degerlendirme Sonuçlari Açiklandi

Karaman genelinde okul öncesi, ilkögretim ve ortaögretim kurumlarinda bulunan ögrencilere yönelik Evrensel ve Etik Degerler Bilinci ve Kültürü kazandirmak amaciyla 2011-2012 Egitim-Ögretim yilinda uygulanmakta olan “Egitimde Degerler Egitimi Projesi” kapsaminda 2012 yili Nisan ayi “Adalet” degerini en iyi isleyen okullara belgeleri, resim-afis, siir ve kompozisyon dalinda düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere ise ödülleri verildi.

 Edep Projesi Nisan Ayi Degerlendirme Sonuçlari Açiklandi

Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda yapilan ödül törenine Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Sube Müdürleri M. Akif Duman, Abdülkerim Çömçe, AB ve Dis Iliskiler Biriminden Selda Uzun, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Yarismada dereceye giren okullara ve ögrencilere ödüllerini veren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy “ Projemiz ilimiz genelinde basariyla devam etmektedir. Nisan ayi “Adalet” degerinin tüm okullarimizin katilimi ile ögrencilerimiz tarafindan çok güzel etkinliklerle islenmis oldugunu görmekteyiz. Adalet en basta aile olmak üzere toplumumuzun bütün kurumlarinda, devlet yönetiminde devamliligi ve huzuru saglayan en önemli faktördür. Dinimiz ve tarihimiz adaletin en güzel örnekleri ile doludur. Bizler okulda egitimci, evlerimizde anne, babalar olarak çocuklarimizin bu erdemleri benimseyip içsellestirmeleri ve yasamlari boyunca adaletten ayrilmamalari için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Ilk olarak da bizler davranislarimizla onlara örnek olmaliyiz. Bu sayede ögrencilerimizin de ülkemizin de gelecegine katki saglayabiliriz. Basarili çalismalarindan dolayi bütün okul müdürlerimizi, ögretmenlerimizi ve ögrencilerimizi kutluyorum ” dedi.
Ödül töreni dereceye giren okullara ve siir, resim ve kompozisyon dalinda dereceye giren ögrencilere belge verilmesiyle sona erdi.
Ilkögretim Kurumlari Alaninda:
1.Suduragi Karamanbey Ilkögretim Okulu
2.Istiklal Ilkögretim Okulu
3.Yunus Emre Ilkögretim Okulu
Ortaögretim Kurumlari Alaninda:
1.Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi
2.Karaman Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
3.Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi
Resim-Afis, Siir ve Kompozisyon Yarismalari;       
Resim-Afis Yarismasi Birincileri;
1.Ilkögretim Birinci Kademe: Müberra Nisa ERGÜN- Gazi Mustafa Kemal I.O.
2.Ilkögretim Ikinci Kademe: Büsra BAS-75.Yil Sehitler  I.O.
3.Ortaögretim: Merve Makbule BASPINAR-Nefise Sultan Kiz Teknik ve Meslek Lisesi
Siir Yarismasi Birincileri;
1.Ilkögretim Birinci Kademe: Aysegül KOÇAK-Kurtderesi  I.O.
2.Ilkögretim Ikinci Kademe: Nisa Nur TASER- Sabiha Gökçen  I.O.
3.Ortaögretim: Hakan TASPINAR- Toki Anadolu Lisesi
Kompozisyon Yarismasi Birincileri;
1.Ilkögretim Birinci Kademe: Harun ALICI-Yunus Emre I.O.
2.Ilkögretim Ikinci Kademe: Nurten BORAZAN- Sabiha Gökçen  I.O.
3.Ortaögretim: Sultan TASPINAR- Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284