Eğitimlere Başvurularda Son Hafta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı–Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı Kayıtlı İstihdamın Teşviki Hibe Programı II kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından kayıt dışı istihdamın azaltılmasına yönelik hazırlanan “Zaman Kumbarası” projesi çeşitli etkinlikler çerçevesinde uygulanmaya devam ediyor.

Eğitimlere Başvurularda Son Hafta

Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan Girişimcilik Eğitimleri ile SGK Mevzuatı, Firma Kuruluşu, Teşvikler ve Kurumsallaşma Eğitimleri 27 Şubat 2017 tarihi itibarı ile başladı. İlk iki grup 27 Şubat-12 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimleri tamamlayarak KOSGEB onaylı katılım belgesi almaya hak kazandılar. 13 Mart Pazartesi günü başlayan üçüncü grup, eğitimlerini 19 Mart Pazar günü tamamlayacaklar. Eğitimlerin sonuncusu 20 Mart 2017 tarihinde başlayacak ve 26 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Son grup için başvurular bu hafta sonuna kadar devam edecek.

Eğitimler için hedef kitle olarak Özel İstihdam Bürosu kurabilecek yetkinlikteki lisans mezunu girişimciler seçiliyor. Başvurular Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi’nde bulunan Zaman Kumbarası Proje Ofisi’ne yapılabilir.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284