El Ele, Gönül Gönüle Demokrasi Nöbetine Devam

İlimiz Valisi Süleyman Tapsız, eşi Dr. Ayşe Tapsız, kızı Elif ve Suriyeli misafirimiz Sima ile Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında halkımızın tuttuğu Demokrasi Nöbetine eşlik etti.

El Ele, Gönül Gönüle Demokrasi Nöbetine Devam
Vali Süleyman Tapsız, 15 Temmuz'da yaşanan kalkışmadan sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine meydanlara inerek vatandaşlarımızla birlikte demokrasi nöbetine aralıksız devam ediyor. Her gün 7’ den 70’ e meydanları dolduran vatandaşlarımız 15 Temmuz gecesinden bu yana milli iradeye sahip çıkarak, devletimize olan güvenini açıkça ortaya koydu.
"Vatanına sahip çıkan Karamanlılar' a selam olsun"
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında nöbet tutan hemşerilerimizle sık sık sohbet eden Vali Süleyman Tapsız; Vatanına, bayrağına, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Karamanlıları saygıyla selamladığını ifade ederek, demokrasi nöbetine katılan hemşehrilerimize teşekkür etti.
"İlimizde ikamet eden mültecilerden demokrasi nöbetine destek"
Demokrasi nöbetinde Karamanlı hemşehrilerimizle birlikte, ilimizde ikamet eden Suriyeli, İranlı, Afgan ve diğer mülteci kardeşlerimiz de ellerinde Türk Bayraklarıyla meydanları doldurarak, demokrasi nöbetinde yer aldılar.
"İl Sağlık Müdürlüğü 3 stantla vatandaşımızın hizmetinde"
Vali Süleyman Tapsız ve hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda halkımızla birlikte nöbet tutan Karaman İl Sağlık Müdürlüğüne ait Sağlıklı Yaşam Standını, UMKE ( Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) Çadırını ve Organ Bağışı Standını ziyaret etti.
Sağlık Yaşam Standında, çocuklarla bir araya gelen Vali Tapsız ve hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız, çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Ayrıca,Meydanda demokrasi nöbetine katılan, standı ziyaret eden vatandaşlara sağlıklı yaşam hakkında tavsiyelerde bulunan Vali Tapsız ve hanımefendi Ayşe Tapsız, vatandaşlarımızla sohbet etti.
Vali Tapsız ve hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız’ın UMKE çadırı ziyaretleri sırasında, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarımızdan rahatsızlanan 4 kişi ise hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız gözetiminde muayene edildi. UMKE çadırında ayrıca isteyen vatandaşlarımızın tansiyon ve şekerleri de ölçüldü.
"Vali Süleyman Tapsız organ naklinin önemine dikkat çekti.
Vali Tapsız ve hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız,Organ Nakli Standını ziyaret ederek, görevlilerden organ bağışı hakkında bilgiler aldı. Standı ziyaret eden ve bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür eden Vali Tapsız ve hanımefendi Dr. Ayşe Tapsız, vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284