El Sanatlari Karma Resim Sergisi Açildi

Karaman Belediyesi ve Halk Egitim Merkezi isbirligi ile, Karaman Belediyesi ve Halk Egitim Merkezi isbirligiyle, Mümine Hatun Kültür Merkezi kursiyerlerinin yapmis oldugu çesitli eserlerin sergilendigi `El Sanatlari Karma Resim Sergisi` açildi.

 El Sanatlari Karma Resim Sergisi Açildi

Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde bulunan sergi açilisina Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karaman Milletvekili Recep Seker, kursiyerler ve aileleri ile çok sayida vatandas katildi. Sergi açilisi öncesi konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan konusmasinda " Üreten, üretirken de kültürümüzün temelini olusturan eserlerin gelecek nesillere anlatilmasini saglayan hanimlarin her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam edecegiz dedi.

Yeni Hanimlar Lokali ve Spor Merkezi Geliyor
Baskan Çaliskan konusmasinda ; "Geçtigimiz ay mülkiyeti belediyemize ait olan ve vatandaslarimizin Kent Dügün Salonu diye bildigi binada düzenleme çalismalarina baslamistik. Bu çalismalarda sona yaklastik. Bu binasyi hanimlarimizin gerek el sanatlari kurslari gerekse spor aktiviteleri yapabilecekleri sekilde yeniden düzenliyoruz. Hizmete sunacagimiz bu yeni hanimlar lokali ve spor merkezimiz sayesinde civarda yasayan hanim kardeslerimiz kurs ve spor aktivitelerine kavusmus olacaklar. Hedefimiz bir kaç yil içerisinde buna benzer sosyal tesislerin sayisini artirmaktir" dedi.
Bilgi Evleri Açilacak
Hanimlarin yani sira gençlerimiz içinde bir takim çalismalar yapacagiz diyen Baskan Çaliskan " Içinde bulundugumuz bilgi çaginda gençlerimiz için ilimizde bilgi evleri açacagiz. Bu evlerde kütüphaneler, bilgisayarlar, egitim seminerleri gibi bilgiye dayali bir çok imkani gençlerimizle bulusturmayi hedefliyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284