Eli Sopali Kadin IHA’ya Konustu

Sosyal medyaya `Biber gazini sikip sopayla dövdü` basligiyla düstükten sonra tiklanma rekoru kiran görüntülerin kahramani kadin IHA’ya konustu.

Eli Sopali Kadin IHA’ya Konustu

Karaman’da mayali ve börek dükkani isleten iki çocuk annesi Derya Çetin (35), olay gününü anlatti. Bu olayin 1 yil önce yasandigini ve bittigini söyleyen Çetin, “Bu olay simdi sosyal paylasim sitelerine düsmüs. Ben bunun böyle olmasini istemezdim. Ama sahis beni çok kizdirdi. Bir hafta boyunca beni rahatsiz etti. Bu sahsin bir iddia üzerine benim üzerime salindigi anlasildi. Ben ona sadece kendisini kimin gönderdigini sordum. Bana cevap vermedi. Sadece benimle bulusmak ve konusmak istedigini söyledi. Ben de ona seninle kesinlikle çikamam dedim. Hâla üsteleyince de sinirlendim ve biber gazini sikarak böyle bir olay yasandi. Bu olaydan sonra sahis beni gördü mü kaçiyor" dedi.
Olaydan dolayi sikayetçi oldugunu anlatan Çetin, “Mahkemelik olduk. Mahkeme sahsa bin 500 lira para cezasi verirken bana da biber gazindan dolayi 740 lira ceza kesti. Sahsin kardesi sonra isyerime gelerek benden kardesi adina özür diledi ve olay bu sekilde kapandi. Üzerinden bu kadar zaman geçen bir olayin tekrar gündeme gelmesi ve görüntülerin paylasilmasi beni ciddi anlamda rahatsiz etti. Simdi bu görüntüleri gören tüm tanidiklar beni ariyor" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284