Elvan, Antalya’da Hemserileriyle Bulustu

Eski Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani, Karaman Milletvekili ve Antalya Milletvekili adayi Lütfi Elvan, hafta sonunda Antalya’da yasayan Karamanlilarla bir araya geldi.

 Elvan, Antalya’da Hemserileriyle Bulustu

Antalya Karamanlilar Dernegi’ni ziyaret eden Bakan Elvan’a, hemserileri yogun ilgi gösterdi. Elvan’in ziyaretine Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’de istirak etti.

Antalya Karamanlilar Dernegi Baskani Emrah Kivanç Misirlioglu ziyaretle olarak, “Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme eski Bakanimiz Lütfi Elvan’i dernegimizde agirladik. Sokaklara tasan yogun bir hemseri ve Antalyali katilimi vardi. Sayin Bakan Karaman’daki projelerinden, Karaman sevgisinden ve bundan sonra hem Karaman hem de Türkiye için yapacagi projelerden bahsetti. Mütevaziligi, samimiyeti ve muhabbet dolu hitabetiyle Antalyalilarin büyük sevgisiyle karsilasan sayin bakanimiz bundan sonra hem Karaman’in hemde Antalya’nin milletvekili olacagini söyledi. Bizde Antalya’daki Karamanlilar olarak kendisine basarilar diliyor, bakanimizin destegiyle Antalya’da yasayan Karamanlilara daha iyi hizmet verecegimize inaniyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284