Elvan Ögrenci Konseyi Baskanlarini Kabul Etti

Istanbul’da bulunan Vakif Üniversiteleri ve Devlet Üniversiteleri Ögrenci Konseyi Baskanlari Ilimiz Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan’i ziyaret etti.

Elvan Ögrenci Konseyi Baskanlarini Kabul Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalismalari hakkinda bilgi almak üzere TBMM’ne ziyarette bulunan Ögrenci Konseyi Baskanlarindan olusan heyeti Plan ve Bütçe Komisyonu toplanti salonunda 25 kisilik grubu Istanbul Milletvekili ve Milli Egitim eski Bakani Ömer Dinçer’le birlikte kabul eden Lütfi Elvan, komisyonun yapisi ve çalismalari hakkinda bilgi verdi.
Ziyarette ayrica, ögrenciler tarafindan Türkiye’deki egitim sistemi ile Yüksek Ögretim Kurulu ve Üniversitelerin problemleri, ögrenci konseyi seçimleri ve güncel siyasi gelismeler hakkinda sorulan sorular Ömer Dinçer ve Lütfi Elvan tarafindan cevaplandirilarak Ögrenci Konseyi Baskanlari bilgilendirildi.
Ögrenciler de ziyaretin çok yararli geçtigini ve sorunlari ile ilgili konularda TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Elvan ve Milli Egitim eski Bakani Dinçer’den detayli bilgi alma mutlulugunu yasadiklarini belirttiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284