Elvan Yeni Sgk Il Müdürünü Makaminda Kabul Etti

Ilimizde yürüttügü Ramazan ziyaretlerine TBMM’ndeki randevu ve görüsmeleri için birkaç gün ara veren Milletvekili Lütfi Elvan, Karaman’a yeni atanan SGK il müdürü Hüseyin Akdere’yi TBMM’deki makaminda kabul etti.

Elvan Yeni Sgk Il Müdürünü Makaminda Kabul Etti
Karaman’a atanmasinin kendisi için bir sürpriz oldugunu söyleyen Akdere, göreve baslayacagi günü iple çektigini ve birkaç gün içinde yeni görevinin basinda olacagini söyledi. Karaman ve Karamanlilara hizmet etme konusunda büyük bir özveri ile çalisacagini belirten Akdere, Karaman Milletvekili olan ve TBMM’nde çok önemli bir görevi de ifa eden Lütfi Elvan’dan bu manada destek istedi.
Elvan ise sosyal güvenlik kurumunun toplumun tamamini kapsayan bir yapisi olduguna dikkat çekti ve bu yönüyle çok önemli sorumluluklar tasidigina vurgu yapti. Bir ilde yada sehirde islerin düzgün gidip gitmedigini anlamak istiyorsak Sosyal Güvenlik Kurumun çalismalarinin yolunda olup olmadigina bakmak gerekir diyen Elvan, Sinop’a atanan önceki il müdürü Yasar Yilmaz’in bu konuda basarili çalismalara imza attigini da belirtti.
Elvan, vatandasla birebir temas kurarak onlara güler yüzle ve samimiyetle yaklasmak konusunda tüm idarecilerin çok titiz davranmasi gerektigini söyledi ve ancak bu tür bir yaklasim gösteren yöneticilerin basarili olabilecegine vurgu yapti. Halkin mahkeme duvari gibi tarif ettigi surati asik kamu görevlilerini degil sorunlari ile ilgilenirken kendilerine güler yüz gösteren kisileri bagrina bastigina dikkat çekti.
Kamu görevlilerinin ve idarecilerin bireysel talep ve islerden ziyade toplumun ve kamunun ortak sorunlarina odaklanmasi gerektiginin özellikle altini çizen Elvan, kendilerine emanet edilen bu milletin hak ve hukukunun ancak bu sekilde korunabilecegini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284