Emekli Maasinizi Ne Zaman Alacaksiniz?

Kurban Bayrami`na sadece sayili günler kala emekli, dul ve yetimin aklinda `Acaba maaslari ne zaman alacagiz?` sorusu var...

Emekli Maasinizi Ne Zaman Alacaksiniz?

Ramazan Bayrami'nda oldugu gibi önümüzdeki Kurban Bayrami'nda da maaslarini erken alacak olan emekliler ile dul ve yetim ayligi alanlar için tarihler belli oldu.

17,18 VE 19 EKIM'E DIKKAT!
Emeklilerin maaslari 17, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde ellerinde olacak sekilde ilgili banka subelerine ya da PTT subelerine yatirilmis olacak. Geçtigimiz hafta Bakanlar Kurulu'nda alinan erken maas kararindan sonra, hangi emeklinin parasini hangi tarihte alacagi da netlik kazandi.
3 GÜNDE ÖDENECEK
Buna göre; emeklilik tahsis numaralarinin son rakamlari 9, 7, 5 ve 3 olanlara 17 Ekim'de ödeme yapilacak. Son rakami 1, 8 ve 6 olanlar ise maaslarini 18 Ekim'de alacak. Son rakami 4, 2 ve 0 olanlara ise ödemeleri 19 Ekim tarihinde yapilacak.
OCAK BEKLENIYOR
Isçi emeklileri bu arada Ocak 2013'te ödenecek intibak farklarini bekliyor. Bunun için bir süredir devam eden çalismalarda sona yaklasildi. Yaklasik 2 milyon emekliyi ilgilendiren hesaplamalar devam ediyor.
Kaynak: Sabah

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284