Emitt Fuarında Karaman Belediyesi Büyük İlgi Gördü

Bu yıl 21’incisi düzenlenen “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı” (EMİTT)’te Karaman Belediyesi de yer aldı. Ziyaretçiler, Karaman Belediyesi standına büyük ilgi gösterdi.

Emitt Fuarında Karaman Belediyesi Büyük İlgi Gördü

26-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen EMİTT fuarında, Karaman Belediyesi; Karaman’ın başta Türk Dilinin Başkenti olma özelliğinin yanı sıra Tarihi Değerlerini, Sanayisini, Doğal Güzellikleri ve benzersiz projelerini Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerine anlattı.

Fuarın Karaman’daki turizmin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonda yer aldık. Karaman olarak bugün de EMİTT fuarındayız. Bu fuar dünyanın en önemli 5 organizasyonundan biri. Kentimizi her yönüyle tanıtmaya çalışıyoruz. Fuarı gezmeye gelen ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösteriyor. Bu da şehrimizin tanıtımı adına ciddi bir katkı sağlayacaktır. Karaman Türkiye'nin en güzel ve zengin tarihi olan bir ilimizdir. Katıldığımız bu tür büyük fuarlardan sonra gün geçtikçe turist sayımız artmakta fakat halen Turizm anlamında ilimiz istediğimiz durumda değildir. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak Karaman’ı daha çok tanıtmanın çabası içinde olmamız gerekir. Göreve geldiğimiz günden bu yana Karaman’ın değerlerini gün yüzüne çıkarmaya ve bu değerleri tüm dünya ile paylaşmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarda yer alacağız. Karaman’ı her yerde tanıtmak ve herkese ulaşmak istiyoruz” dedi.

80 farklı ülkeden katılımın gerçekleştiği fuarı 60 bin kişiniz ziyaret etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284