Emlak Ve Çevre Temizlik Verginizi Ödemeyi Unutmayin!

Son Gün 1 Haziran

 Emlak Ve Çevre Temizlik Verginizi Ödemeyi Unutmayin!

 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödeme süresi 1 Haziran 2015 Pazartesi günü sona eriyor.

Karaman Belediyesi, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi borcu bulunan vatandaslari cezali duruma düsmemeleri hususunda uyardi.Karaman Belediyesi’nden yapilan açiklamada; Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödeme süresinin 1 Haziran 2015Pazartesi günü mesai bitimi oldugu belirtildi
Vatandaslarimiz vergilerini, belediye veznelerinden ve Karaman belediye binasinin dogu kapisinda bulunan AVS (Akilli Vezne Sistemi) ile ister nakit, ister kredi karti ile günün 24 saati ödeyebildikleri gibi su faturalarini ve ön ödemeli sayaçlarina da yine bu sistemden su yükletebilecekler. Ayrica belediyemizin resmi web sitesi olan www.karaman.bel.tr adresindeki: https://webportal.karaman.bel.tr/web/guest/47 linkini tiklayarak kredi karti ile günün 24 saati güvenli ödeme yapabilecekler.
Borcunuzu Belediyeye Gelmeden Ödeyebilirsiniz
Yaklasik5 yildir vatandaslarimizin hizmetine sunulan Akilli Kent Hizmeti, belediyeye gelmeden islem yapmaya olanak sagliyor. Belediyenin www.karaman.bel.tr resmi internet sitesinin “Akilli Kent Hizmetleri” bölümünde, kredi karti ile emlak vergisi ve su faturalari gibi belediyeye ödenmesi gereken borçlarini güvenli ödeme yöntemiyle daha kolay ödeyebiliyorlar. Ayrica aboneler; Ziraat Bankasi, Halk Bankasi, Is Bankasi, Vakifbank, Akbank, PTT Bank, Denizbank, Finansbank, TEB Bank, ING Bank, Seker Bank, Yapi Kredi ve Türkiye Finans’in internet bankaciligindan ve otomatik ödeme talimatiyla borçlarini tahsil ettirebiliyorlar. Bunun yaninda 444 25 70 Çagri Merkezi’nden de sesli yanit sistemi ile vatandaslarimiz ödeme yapabiliyorlar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284