Emniyet, 360 Personel Ve 17 Ekiple Huzur Uygulaması Yaptı

İl Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz akşam 360 personelin ve 17 ekibin katıldığı geniş kapsamlı bir asayiş ve trafik uygulaması yaptı.

Emniyet, 360 Personel Ve 17 Ekiple Huzur Uygulaması Yaptı

Sabah erken saatlerde başlayan ve gece yarısına kadar devam eden uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranan 17 şahıs yakalandı.

Bu bağlamda Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen planlı çalışmalar kapsamında 4 Eylül günü sabah yapılan uygulamada  “suç örgütü yararına yağma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama, yaralama gibi çeşitli suçlardan aranan, 5 yıldan 25 yıla kadar değişen sürelerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şahıs yakalanmış, ayrıca “cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar devam eden, asayiş ve trafik düzenine ilişkin yapılan uygulama kapsamında ise bin 846 şahıs sorgulanmış çeşitli suçlardan aranması bulunan 12 şahıs yakalanmış, 423 araç sorgulanarak, 59 araca toplam 32 bin 157 TL para cezası uygulanırken 31 araç trafikten men edildi.

Emniyet yetkilileri, “İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamı için çalışmalarımız aralıksız olarak sürdürülmektedir. Kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçluyla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanması büyük önem arz etmektedir. Kolluk birimleri, kanunların kendisine tanıdığı yetki ve sorumluluk çerçevesinde sahip olduğu imkânları da kullanarak çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürmektedir” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284