Emniyet Müdürü Sönmez: “Insanin Öneminin Olmadigi Yerde Hiçbir Seyin Önemi Yoktur”

Türk Polis Teskilatinin kurulusunun 167. yildönümü nedeniyle düzenlenen törende konusan Karaman Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, insanin öneminin olmadigi yerde hiçbir seyin öneminin bulunmadigini söyledi.

Emniyet Müdürü Sönmez: “Insanin Öneminin Olmadigi Yerde Hiçbir Seyin Önemi Yoktur”
Karaman Valiligi önünde düzenlenen kutlama törenlerine Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Garnizon Komutani Selçuk Boz, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri ve emniyet mensuplari katildi.
Tören Valilik binasi önünde bulunan Atatürk Anitina Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafindan çelenk sunulmasi, saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.
Buradaki törende bir konusma yapan Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Türk Polis teskilatinin kurulusundan itibaren halkin huzur ve güvenini saglamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak, devletin varligina düsman olan unsurlari etkisiz hale getirmek, anayasal ve demokratik düzeni mesru kurallar içerisinde yasatmak amaci ile çalistigini belirterek, “Bu bilinçle görev yapan polisimiz, vatandasimizin huzur ve ülkenin bölünmez bütünlügü güvenligi ugruna hiç düsünmeden canini ortaya koyacak kadar fedakârca ve cesaretle çalismalarini yürütmektedir. Temelinde, vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayis içerisinde devleti adina milletine hizmet eden Türk polisi bundan sonra da ayni anlayis ve kararlilik içerisinde görevine devam edecektir” dedi.
Karaman’da polis olarak görev yapmanin büyük bir onur oldugunu ifade eden Sönmez, “Gelisen ve degisen dünya sartlarina ayak uydurmanin zorunlu hale geldigi günümüzde, sizlerin huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde yasaminizi saglamak için etkili, süratli ve kaliteli hizmet verebilmek amaciyla teskilatimiz, modern yapilanmaya yönelik olarak hizli bir gelisim ve degisim süreci içerisine girmis, hem profesyonel çalisma anlayisi, hem de teknolojik açidan kendisini yenilemistir. Gelismis ülkelerin polisiye uygulamalarini göz ardi etmeyen Türk Polis teskilati, hizmet anlayisini bu dogrultuda gelistirme çabasindadir. Bu noktada görevimizi daha iyi bir sekilde yerine getirebilmek için siz degerli halkimizin yardimina ve destegine ihtiyacimiz oldugunu biliyoruz. Sizlerin desteklerini önemsemekteyiz. Halkimiz ile iç içe olan ve onlara birebir hizmet götüren polisimizin vatandasla bütünlesmesi bizim için önemlidir. Ilimizin huzur ve güvenliginin saglanmasinda; emniyet teskilati olarak bizler üzerimize düsen görevi yapmanin yaninda toplumun polise verdigi destegi de çok önemsiyoruz. Teskilatimiz kendisine inanan ve güvenen halkinin polisi olma yolunda emin adimlarla ilerlemektedir. Vatandas memnuniyetine büyük önem vermekteyiz” diye konustu.
Meslektaslarina da seslenen Sönmez, “Sizlerin varligi, vatandasimiza güven vermektedir. Sizlerin varligi magdurun gözyaslarinin sevinç gözyaslarina dönüsmesi demektir. Büyük Türk milleti için her türlü fedakârliga haziriz. Teskilatimizin kurulusunun 167. yilini gururla kutlarken birbirinizi çok seviniz ve sayiniz. Bu güçlü teskilatin mensubu olmaktan gurur duyunuz” diyerek sözlerini tamamladi.
Buradaki törenin ardindan Polisevi'nde düzenlenen kokteyle geçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284