Emniyet Müdürü Sönmez, Personeline Veda Etti

Son çikan emniyet müdürleri kararnamesi ile genel müdürlük emrine alinan Karaman Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, gece görev yapan ekiplerle bir araya gelerek vedalasti.

Emniyet Müdürü Sönmez, Personeline Veda Etti

Sönmez, gece görev yapan ekiplerle vedalasmak için polisevinde bir araya geldi. Burada bir konusma yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Sizlerle birlikte 4 yil 1 ay gibi bir zaman geçirdik. Tabi ki bu zamanin ne zaman geçtigini anlamak mümkün degil. Zaman gördügünüz akip gidiyor. Benim dilegim sizlerin bundan sonraki hayatinizda rabbim sizlere kaza vermesin. Saglik ve sihhat huzur içinde ailenizle çocuklarinizla ve mesai arkadaslarinizla güzel günler hem sizlerle, hem teskilatimizla olsun" dedi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, konusmasina söyle devam etti:
“Bu sehirde görev yaptigim 4 yil içerisinde güzelliklerin disinda beni etkileyen üç olay oldu. Bunlardan birisi bir memur arkadasimizin çocugunu kaybetmesidir. Ikincisi bir memur arkadasimizin görevi basinda sehit olmasidir. Ve üçüncüsü de genç yastaki bir polis arkadasimizin nedenini bizimde bilemedigimiz bir olaydan dolayi kendi silahindan çikan kursunla hayatini kaybetmesiydi. Rabbim hepsinin mekanlarini cennet eylesin. Benim buradan ayrilmami ayrilik olarak görmüyorum. Allah uzun ömür verirse bir 8 yil daha meslekte ömrümüz var. Burada olup olmamamiz hiçbir mana ifade etmez. Insallah burada güzel hatiralar birakmisizdir ve güzel aniliriz. Ben sizlerin hep yaninda olacagim. Hep sizlere dua edecegim. Ben de sizlerden sadece dua bekliyorum. Benden yana hepinize hakkim helal olsun”
Emniyet Müdürü Sönmez, yaptigi konusmanin ardindan vedalasmaya gelen tüm polis memurlarina halka tatlisi ikram ederek tek tek tokalasarak vedalasti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284