Emniyet Teskilati Sehit Polis Ailelerini Unutmadi

Vali Murat Koca, Polis Haftasi etkinlikleri kapsaminda, sehit polis aileleri için verilen yemege katildi.

Emniyet Teskilati Sehit Polis Ailelerini Unutmadi

Polisevinde verilen yemege; Vali Murat Koca ve Vildan Koca, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis ve esi, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, sube müdürleri ve sehit polislerimizin aileleri katildi.
Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne konusmasinda, “Böyle bir günde sizlerle beraber olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Emniyet Teskilati ve sehit ailelerimiz arasinda güçlü bir bag bulunmaktadir. Bizler büyük ve güçlü bir aileyiz. Sizler de bu ailenin bir parçasisiniz. Bu yüzden kapimiz sizlere 24 saat açiktir. Ayrica sehit yakini ailelerimizin her daim yaninda olan ve en küçük bir sikintida dahi büyük gayretle ilgilenen Sayin Valimiz ve esi hanimefendiye, komutanimiz ve esi hanimefendiye huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Sizleri burada görmek bizleri onurlandiriyor, davetimize istirak ettiginiz için hepinize tesekkür ediyorum” dedi.
Vali Murat Koca yaptigi konusmada, “Polis haftasi nedeniyle yapilan bu organizasyonda sehit olan polislerimizin yakinlariyla bir araya geldik. Göreve geldigim günden beri, sehit ailelerimizle olan birlik ve beraberlik içindeki dayanismamiz devam etmektedir. Herhangi bir sikintida kapimiz her zaman sehit yakinlarimiza açiktir. Elimizden geleni her türlü destegi de vermeye haziriz. Bu vesileyle bütün sehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, bu günde bizleri yalniz birakmadiginiz için hepinize tesekkür ediyorum” dedi.
Yemek duasinin yapilmasiyla, yemek programi sonra erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284