Emniyet’ten Emekli Personele Moral Gecesi

Karaman Il Emniyet Müdürlügü’nde görev yapan ve emekliye ayrilan personel için beraberlik ve dayanisma gecesi düzenlendi.

 Emniyet’ten Emekli Personele Moral Gecesi

Polisevi’nde gerçeklestirilen gecede konusan Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, “Bugün düzenlemis oldugumuz birlik beraberlik ve dayanisma toplantisina katilim gösterip bizleri onurlandirdiginiz için siz degerli mensuplarimizi ve eslerini saygiyla selamliyorum. Hepiniz hos geldiniz. Yillarini zor ve agir sartlar altinda teskilatimizda geçiren, mesleginde mutlu sona ulasmanin onurunu yasayan siz degerli meslektaslarimizin bize biraktigi mirasi, toplum düzenini, insan hak ve özgürlüklerini koruyarak etkin bir sekilde yerine getirecegimizden emin olabilirsiniz. Teskilat olarak sizin her zaman yaninizda ve birlikte olmayi, yasalarin elverdigi ölçüde ve imkanlarimiz dahilinde sizlerin sorunlarinizla ilgilenmeyi, çözüm yollari aramayi bir nebzede olsa sizleri mutlu etmeyi amaçlamis bulunmaktayiz. Sizler bizim için çok degerlisiniz. Unutuldugunuz hissine kapilmayin. Bu günün çalisanlari olarak bizlerde bir gün görevimizi tamamladiktan sonra sizlerle birlikte olacagimiz bilinci ile çalismalarimizi yürütmekteyiz. Sizlerin teskilatimizin özel günlerinde de yanimizda bulunmanizi, birlik ve beraberlik içinde oldugumuzu hissettirmenizi bekliyorum. Bu duygu ve düsüncelerle davetimize istirak ettiginizden dolayi size ve ailelerinize çok tesekkür eder, saygilar sunarim” dedi.

Emniyet Müdürü Sahne’nin yaptigi konusmanin ardindan program müzik esliginde yemek yenmesiyle sona erdi. Dayanisma gecesine esleriyle birlikte katilan emekli polislerin, kendileri için düzenlenen geceden dolayi çok mutlu olduklari gözlenirken, halen görev yapan ve emekli olan meslektaslari ile bir araya gelmelerini firsat bilerek bol bol sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284