Emniyet’ten Hirsizlikla Mücadele Bilgilendirme Standi

Ilimizde artan hirsizlik olaylarina karsin Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü tarafindan Makro Markette Hirsizlikla Mücadele Bilgilendirme standi açildi.

Emniyet’ten Hirsizlikla Mücadele Bilgilendirme Standi
Bilgilendirme standi açilisina Vali Süleyman Kahraman, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü personeli ve basin mensuplari katildi. Vali Kahraman, Toplum destekli Polislik Sube Müdürlügü tarafindan Markomarkette açilan ve hirsizligi önleme amaçli kurulan bilgilendirme standini gezerek, Il Emniyet Müdürü Sönmez ve görevlilerden konu ile ilgili bilgi aldi.
Il Emniyet Müdürlügü, Toplum Destekli Polis Sube Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Müdürlügümüz tarafindan hirsizligi önleme amaçli bilgilendirme standi kurulmustur. Standimizda demo çelik kapi ve kilit sistemleri, demo pimapen pencere ve emniyet sistemleri, alarm sistemleri, fotoselli lambalar, pencere ve kapi disina demir korkuluklar ve üst katlara çikisi önleyici demir parmakligin tanitimi yapilmaktadir. Mahalle polislerinin sorumlu oldugu mahalleler ile vatandaslara tavsiyeler slayt gösterisi seklinde gösterilerek, hirsizlik olaylarina neden olan yanlis uygulamalar ile yapilmasi gereken emniyeti artirici dogru uygulamalar panolarda sergilenmmektedir. Standi ziyaret eden vatandaslara hirsizligi önleme amaçli brosürler dagitilmaktadir. Stand 9-10-11-16-17-18-23-24-25 Mart tarihleri arasinda Ilimiz Makromarkette 9 gün süreyle açik olacaktir” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284