Emniyetten KGRT’ye Ziyaret

Karaman’da Türk Polis Teskilati’nin 167. kurulus yildönümü etkinlikleri kapsaminda bir gurup emniyet mensubu KGRT’yi ziyaret etti.

Emniyetten KGRT’ye Ziyaret

 Ziyarete, Emniyet Müdür Yardimcisi Abit Dogan, Terörle Mücadele Sube Müdürü Halil Damlarkaya, Personel Sube Müdürü Resul Çoskun, Egitim Sube Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Muhabere ve Elektronik Sube Müdürü Adnan Taner ile Basin Bürosu sorumlusu polis memuru Saban Küçükdogru katildi.

Emniyet mensuplarini KGRT Yönetim Kurulu Üyesi ve Onursal Baskan Medeni Yavuzaslan, KGRT’nin Belediye Yunus Emre Konferans Salonu altinda bulunan ofisinde agirladi. Ziyarette konusan KGRT Yönetim Kurulu Üyesi ve Onursal Baskan Medeni Yavuzaslan, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Türk Polis Teskilati’nin 167. kurulus yildönümünü kutladi.
 Emniyet Müdür Yardimcisi Abit Dogan’da Polis Haftasi nedeniyle Karaman Emniyet Müdürlügü olarak düzenledikleri etkinlikler hakkinda bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Emniyet Müdür Yardimcisi Abit Dogan, KGRT Yönetim Kurulu Üyesi ve Onursal Baskan Medeni Yavuzaslan’a çiçek takdim etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284