Enerji Ihtisas Endüstri Bölgesi Kurulmasi Çalismalari Basladi

Ilimizde Enerji Ihtisas Endüstri Bölgesi kurulmasi çalismalari konusunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügünün yapmis oldugu hazirlik çalismalari Vali Murat Koca’nin baskanliginda yapilan toplantida görüsüldü.

Enerji Ihtisas Endüstri Bölgesi Kurulmasi Çalismalari Basladi
Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Vali Murat Koca, Vali Yardimcisi Vekili Erkan Isa Erat, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdür Vekili Vehbi Konarili, Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdür Yardimcisi Ismail Uluad, Il Özel Idaresi Genel Sekreterligi ile Milli Emlak Il Müdürlügü temsilcileri katildi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügünün sunumlariyla baslayan toplantida Vali Murat Koca günes enerjisinden elektrik enerjisi üretmek amaciyla kurulmasi planlanan “Enerji Ihtisas Endüstri Bölgesi ” sonucunda Karaman’in önemli bir enerji merkezi olacagini ve bu bölgeye yapilacak yatirimlarin hem bölge hem de ülke ekonomisine önemli katkilar saglayacagini ifade etti.
Toplantida 4737 sayili Endüstri Bölgeleri Kanunu kapsaminda yapilacak çalismalarin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügü koordinatörlügünde yapilmasi ve basvuru sürecinin bir an önce yapilabilmesi için gerekli hazirliklarin ilgili Il Müdürlükleri tarafindan yapilmasi kararlastirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284