Enerji Verimliligi Ele Alindi

Vali Murat Koca, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Konferans Salonunda gerçeklestirilen enerji verimligi paneline katildi.

Enerji Verimliligi Ele Alindi

Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlene panele; Vali Koca’nin yani sira Vali Yardimcisi Kenan Eskin, KMÜ Mühendislik Fakültesi Dekani ve Rektör Yardimcisi Ahmet Yildirm, panelistler Yrd. Doç. Dr. Selmin Ener Rusen, Dr. Nazan Sahbaz Kilinç, Simsek A.S. Teknik Müdürü Alper Çakmak, bilim adamlari, akademisyenler ve ögrenciler katildi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügünün düzenledigi panelde Il Müdürü Ali Osman Kasikçi’nin konusmasinin ardindan panelistler Yrd. Doç. Dr. Selmin Ener Rusen “Kolay, Temiz ve En Ucuz ve Yenilenebilir Enerji Kaynagi, Verimlilik” Dr. Nazan Sahbaz Kilinç, “Temiz Üretim, Enerji Verimliligi, Sürdürülebilirlik ve Eko - Inovasyon” Simsek A.S. Teknik Müdürü Alper Çakmak “Endüstride Enerji Verimliligi” konularinda katilimcilara ilgiler verdiler.
Enerji verimliligi ve günümüzdeki öneminin ayrintili olarak ele alindigi panel soru - cevap kisminin ardindan Vali Koca tarafindan panelistlere plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284