Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun: “12 Yildir Enerji Sektöründe 850 Bin Aboneye Ulastik”

Enerji sektöründe düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüsüm Ödülleri’nde üç dalda altin ödül alan gaz dagitim sirketi Enerya’nin Genel Müdürü Aslan Uzun, 12 yilda 850 bin aboneye ulastiklarini söyledi.

Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun: “12 Yildir Enerji Sektöründe 850 Bin Aboneye Ulastik”

Enerya marka kimligi ile Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüsüm Ödülleri’nde “Enerji Sektöründe En Iyi Marka Kimligi’’, “En Iyi Marka Kimligi Uygulamalari”, “En Iyi Marka Mimarisi Çözümü” dallarinda Altin ödüllere layik görüldü.
Türkiye’nin 2. en yaygin dogal gaz dagitim sirketi olan Enerya, 12 yildir Antalya, Konya, Karaman, Eregli, Erzincan, Denizli, Aydin, Aksaray, Çorum, Nigde ve Nevsehir illerinin dogal gaz dagitimini ve altyapi faaliyetlerini yürütüyor. 2003 yilindan bu yana bulundugu illerde farkli markalar altinda hizmet veren -eski adi ile Energaz- Enerya, markasini ayristirmak ve tüketicisinin de sahip olmayi arzuladigi daha temiz, daha akilli ve daha basit enerji hakkinda onlari bilgilendirmek ve onlara kullandiklari enerjiyi takip ve kontrol etme imkani saglamayi amaçlayarak markasini yenilemeye karar verdi. 2014’te yapilan genis kapsamli ön çalismalarin ardindan marka yenilenmesi basladi. Enerya ismi faaliyet gösterdikleri bütün enerji alanlarini kapsayacak sekilde “enerji” ve “dünya” kelimelerinin birlesmesinden yola çikilarak olusturuldu. Markanin yeni stratejisine uygun olacak sekilde enerji, sürdürülebilirlik ve toplum ile enerji hakkinda bir dialogun olusturulabilecegi sadelikte bir illüstrasyon dili olusturuldu. Mart 2014’te yeni marka adi lansmani yapilan Enerya; insaat, enerji, is makinalari sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en köklü sirket gruplarindan biri olan STFA Yatirim Holding tarafindan kurulmustur. Markanin yenilenmesinin ardinda STFA’nin Enerya’yi enerji piyasasinin en önemli oyunculardan biri haline getirmek istemesi de yatiyor. Yeni kimligi ile Enerya’nin bir yil içerisinde marka bilinirligi yüzde 4 artti.
“GELECEGI ENERJIDE GÖRÜYORUZ”
Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, gelecegi enerjide gördüklerini söyledi. Aslan Uzun, “12 yildir enerji sektöründe 850 bin aboneye ulastik. Bu sinerjiden yararlanmak amaci ile Landor ile birlikte 1 yillik yogun bir çalismanin ardindan 2014 yilina yeni marka ve logomuz ile baslamistik. Bu kadar emek verdigimiz bir çalismanin begenildigini görmek bize gurur verdi” dedi.
Alti yildir Transformers Magazine tarafindan verilen Dönüsüm Ödülleri, her yil itibar yönetimi, is gelistirme, kurum kimligi ve markalasma alanlarinda dagitilan en önemli global ödüller arasinda yer aliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284