Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

Enerya, 28 Şubat 2018 Çarşamba günü düzenlediği ‘’İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’’nda ikinci sertifika dönemine geçen 5 yetkili firmaya plaket verdi.

Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden olan Enerya, 28 Şubat Çarşamba günü Ereğli’de düzenlenen ‘’İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’’nda Yetkili İç Tesisat Firmaları ile bir araya geldi. İkinci sertifika dönemine geçen 5 yetkili firmaya plaket verilen toplantının açılış konuşmasını yapan Enerya Karaman İşletme Müdürü Taylan Ağca, Enerya’nın 10 kentte 1 milyon 200 bini aşkın aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğunu belirterek, “Karaman’da 2018 sonunda yaklaşık 65 bin aboneye ulaşmayı hedefliyoruz’’ dedi. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla abonelerin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarını önemsediklerini belirten Taylan Ağca, yetkili firmalara tesisat dönüşümü sırasındaki iş birlikleri için teşekkür etti.

Enerya İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk, toplantıda yaptığı konuşmada Ocak 2017’de revize edilen TSE 7363’ün ilgili maddelerine ilişkin bilgi verdi. Abonelerimizin güvenli doğal gaz kullanımı için Yetkili firmaların sektördeki yerini hatırlatarak, Enerya ve yetkili firmaların işbirliğinin önemini belirtti. Toplantı sonunda ikinci sertifika dönemine geçen 5 yetkili firmaya plaketleri İşletme Müdürü Taylan Ağca ve İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284