Enerya’dan Karaman Esnafina Ucuz Elektrik

Enerya ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi arasinda indirimli elektrik protokolü düzenlenen törenle imzalandi.

 Enerya’dan Karaman Esnafina Ucuz Elektrik

Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Toplanti Salonunda gerçeklesen imza törenine Enerya Karaman Isletme Müdürü Abdülkadir Kiliç, KANEK Bölge Müdürü Mürsel Parlak ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal katildi.

Imza töreninde konusan Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal, “Bugün imzalayacagimiz protokol ile esnafimiz isyerlerinde kullandigi elektrigi yüzde 14 daha ucuz kullanmis olacak. Bize birçok firma müracaatta bulundu. Biz Karaman’in dogalgazini dagitan ve 30 yil Karaman’da hizmet verecek olan Enerya sirketini tercih ettik. Sebebi ise yasanabilecek herhangi bir sikintida esnafimizin rahatça ulasabilecegi bir firma olmasidir” dedi.
ELEKTRIK VE DOGAL GAZ FATURALARI AYNI YERDEN ÖDENECEK-
Enerya Karaman Isletme Müdürü Abdülkadir Kiliç’da yaptigi konusmada, “Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligine bagli tüm oda ve bu odalara üye esnaf indirimli elektrik kampanyasindan faydalanabilecek. Elektrik piyasasinda yürürlüge giren serbest tüketici limiti kanunu ile aylik elektrik kullanimi sayaç basina 373 KW saat düzeyinde ve en az 130 TL üzerinde olan konut ve ticari isletmeler artik istedikleri elektrik saglayici firmayi seçebiliyor. Karaman’in dogalgaz dagitimini da yapan Enerya’dan elektrik alan müsteriler ayni ödeme noktasindan elektrik ve dogal gaz faturalarini birlikte ödeyebilecek. Abonelere elektrik Enerya tarafindan mevcut hat üzerinden verilecek, yeni bir hat çekilmesi veya insaata gerek olmayacak. Hiçbir ek ücret ödemeden her ayin 5’ine kadar Enerya’ya gelerek sözlesme imzalayan abonelere bir sonraki ayin birinden itibaren elektrik verilecek. Sözlesme imzalanmasindan itibaren mevcuttaki sistem devam edecek olup, artik elektrik faturasi Enerya tarafindan gönderilecek” diye konustu.
Yapilan konusmalarin ardindan Esnaf Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal ile Enerya Isletme Müdürü Abdülkadir Kiliç ve KANEK Bölge Müdürü Mürsel Parlak arasinda protokol imzalandi. Törenin sonunda Enerya’nin indirimli elektrik tarifesinden faydalanmak isteyen esnaf Soner Debik arasinda sözlesme yapildi. (Sultan Akbulut)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284