Enes Uysal’dan Gümüş Madalya

Karamanlı milli judocu Enes Uysal, Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında gümüş madalyanın sahibi oldu.

Enes Uysal’dan Gümüş Madalya

Mersin’de 19-21 Ocak tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Karaman’ı temsil eden Ayrancı Gençlik Spor Kulübü sporcusu Enes Uysal düzenlenen müsabakalarda 60 kiloda gümüş madalyanın sahibi olarak Türkiye ikincisi oldu. Şampiyonada Karaman adına yarışan bir diğer sporcu Eda Karademir ise 52 kiloda Türkiye beşincisi olarak kariyerinde başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Karaman’a madalya ile döndükleri için mutlu olduklarını belirten judo antrenörü Ahmet Ömre Türe, “Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası 70 ilden 494 erkek ve 342 kadın sporcunun çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Karaman olarak bizlerde 13 sporcu ile yer aldığımız bu önemli şampiyonada dereceye yapabilmek için mücadele ettik. Üç gün boyunca devam eden şampiyonada milli sporcumuz Enes Uysal ile gümüş madalyaya uzanmasını bildik. İnşallah yıl içerisinde Karaman olarak daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere bu yolda destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284