Engelli Arabalari Ihtiyaç Sahiplerine Teslim Edildi

Piri Reis Ilkögretim Okulu tarafindan düzenlenen Mavi kapak Toplama Kampanyasi sonucunda alinan 2 adet engelli arabasi ihtiyaç sahibi vatandaslara teslim edildi.

Engelli Arabalari Ihtiyaç Sahiplerine Teslim Edildi
Engelli arabalarinin teslimi amaciyla düzenlenen törene Il Mill Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, Milli Egitim Sube Müdürü Mehmet Akif Duman, RAM Müdürü Ertan Arici, Karaman 3.Egitim Bölgesinde görev yapan okul müdürleri, Kontur Turizm Firmasi yetkilileri, okulun idareci, ögretmen ve ögrencileri ile engelli vatandaslarin aileleri katildi.
Törende Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy bir konusma yapti. Konusmasinda çevre sorunlari, toplumsal sorunlar konusunda millet olarak çok eskiden gelen bir duyarliliga sahip oldugumuzu belirtti. Ortaçagda Avrupa’da hasta insanlara deli, cin girmis gözüyle bakilirken Osmanli Devleti’nin kurdugu vakiflar ve hastaneler yolu ile hastalari su ve müzik sayesinde tedavi ettigini belirtti. Ayrica kuslar için, yarali hayvanlar için vakiflar kuran bir millet oldugumuzu vurguladi. Bu proje ile çevre sorunlarina dikkat çekmeyi amaçlayan, engelli vatandaslarimiza bir nebze olsa yardim etmeyi düsünen Piri Reis Ilkögretim Okulu’nun idareci, ögretmen ve ögrencilerine tesekkür etti. Ayrica Kontur Turizm yetkililerine ve yardimda bulunan okul müdürlerine de tesekkür etti.
Törende Piri Reis Ilkögretim Okulu Müdürü Mustafa Çaglar’da yaptigi konusmasinda projeye katkida bulunan Karaman Valiligine, Il Milli Egitim Müdürlügüne, emegi geçen okul proje ekibine, ögretmen ve ögrencilere, Kontur Turizm yetkililerine tesekkür etti. Arabalarin engelli vatandaslarimizin yasamlarini kolaylastirmasi ümidini dile getirdi.
Kontur Turizm yetkilileri de firma olarak yurt genelinde mavi kapak toplama kampanyalarina destek verdiklerini söyledi. Burada olmaktan gurur ve sevinç duyduklarini belirtti.
Törenin sonunda engelli arabalari ihtiyaç sahibi vatandaslara Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ve Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284