Er: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık’ta Karaman’da olacak”

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Aralık Pazar günü Karaman’a gelerek İl Kongresine ve toplu açılış törenine katılacağını söyledi.

Er: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık’ta Karaman’da olacak”

AK Parti İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Er, “Karaman AK Parti teşkilatları olarak ilçe ve merkez ilçe kongrelerimizi geçtiğimiz aylarda tamamlamıştık. İl kongremizi de 17 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız kongremizin ardından sırasıyla valilik ve belediye ziyaretlerini yapacak. Saat 15.00’de ise Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bugüne kadar Karaman’a yapılan ve açılışları gerçekleştirilmeyen kamu yatırımlarının toplu açılışını yapacak. 15 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Karaman’a 10.6 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız Erdoğan miting olarak son noktayı Karaman’da koyacak. Yani son mitingini ilimizde yapacak. Bundan sonra illerde sadece kongrelere katılacak” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 6 yıl Önce

Ne yatırımı nasıl 10.6 milyarlık yatırım oldu Karaman'a?? Biz bilmiyoruz, görmedik duymadık hemşerim! Söyle de biz de bilelim bari...? Ama olmayanları ben sana söyleyivereyim: Hızlısı olmadığı gibi normal trenimizde yok 4 senedir, hava limanı desen zaten yok, çakılan tek bi çivi yok (2 tane kavşak dışında kime yayarı varsa)!!!

SIRADAKİ HABER

banner284