ERÇEV 18. Bütçe Toplantısını Yaptı

Kısa adı ERÇEV olan Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı’nın 18. bütçe toplantısı hafta sonunda İstanbul’daki Vakıf merkezinde yapıldı.

ERÇEV 18. Bütçe Toplantısını Yaptı

2017 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantının divan başkanlığını Av. Fuat Altınsoy, kâtip üyeliklerini ise Mesut Gürbüz ile Muhittin Keskin yaptı.

ERÇEV Vakfı Başkanı Reşit Keskin yaptığı konuşmada vakfın bir yıllık çalışmalarının özetini çıkardı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında sekiz ay ödenmek koşulu ile 215 öğrenciye her ay 125,00 TL burs verdiklerini bunun toplam bazda yılda 215.000,00 TL gibi bir rakama ulaştığını, bursiyerler, diğer kültürel ve tanıtım ağırlıklı harcamaları üyelerinin ve hayırsever hemşehrilerimizin yaptığını ve onlara desteklerinden dolayı Vakıf olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Toplantıya mütevellilerden Dr. Ahmet Arpacı, Hilmi Küçüksu, M. Şahin Özcan, Mustafa Karagül, Av. Fuat Altınsoy, , Hüsün Ergin, Hasan Şimşek, Mehmet Taşkan, Ahmet Esin, Muhiddin Keskin, Reşit Keskin, H.Rezan Öztaş, Mesut Gürbüz, Mustafa Keskin, Muzaffer Soğukpınar. Haluk Soğukpınar, Necati Demir, Ramiz Öztaş, Şevket Abitağaoğlu, Rıza Servi Kemal inal, Osman Koçak, Hasip Pektaş, Nuri Güzveli, Muammer Evci, Ahmet Budak, Ahmet Polat, Vefa Gür, Şeref Özcan, Osman Özcan, Rıfat Fırat, Hamdi Ulusan, Mukadder Sevinçhan, Hatice Keksin, Bahar Soğukpınar, Aynur Özcan, Fatma Gürbüz ile misafir olarak da Alanya’dan Dr. Hulusi Tüzün ve Hulusi Oran vardı.

Bu Genel Kurul’un diğerlerinden farklı bir özelliği ilk defa hanım mütevellilerin toplantıya katılmış olması idi. Dilek ve temennilerden sonra katılımcılara bolca, arabaşı, deli börek ve çay ikram edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284