ERÇEV17.Genel Kurulunu Yapti

Kisa adi ERÇEV olan Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanisma Vakfi, 21 Subat Cumartesi günü Selçuk Ecza Holding’in Nakkastepe’deki yeni merkezinde 17. Genel Kurulunu yapti.

 ERÇEV17.Genel Kurulunu Yapti

Divan Baskanligini Devlet eski Bakani Fikret Ünlü’nün yaptigi genel kurulda, Vakif Baskani Resit Keskin 2014 yili yillik faaliyet raporunu, emekli Hava Albay Hilmi Küçüksu ise Denetim Kurulu raporunu okudu. Haluk Sogukpinar tarafindan bilânçonun genel kurula sunulmasindan sonra oylama yapildi ve Yönetim Kurulu’nun 2014 yili faaliyetleri onaylandi.

Yapilan seçim sonunda ERÇEV Yönetim Kuruluna Resit Keskin ( Keskini Color Yönetim Kurulu Baskani ), Sonay Gürgen ( Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Baskani ) Osman Koçak ( Dis Hekimi ) Sahin Özcan ( Mimar-Müteahit ) Riza Servi ( Yönetici ) Haluk Sogukpinar ( Muhasebeci) , Muammer Evci ( Emekli Kara Albay) seçildi.
Emekli Ziraat Bankasi müdürlerinden Kazim Özcan Bey’in oglu insaat Mühendisi Seref Özcan’da oybirligi ile mütevelli üyeligine kabul edildi.
Genel Kurula katilan dogal üyeler Ermenek Belediye Baskani Ugur Sözkesen, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu, Güneyyurt Belediye Baskani Celil Yagiz temsil ettikleri belediyelerin çalismalari, sorunlari hakkinda genel kurula açiklamada bulundular.
Istisnasiz bütün konusmacilar basta Divan Baskani Fikret Ünlü olmak üzere rahmetli Dr. Ahmet Kelesoglu’nu güzel sözlerle anip, onun Ermenek ve ülkemiz için büyük bir kayip oldugunu ifade ettiler.
Son olarak söz alan Selçuk Ecza Holding’in Yönetim Kurulu Baskani Sonay Gürgen, yapilan konusmalardaki övgüleri kastederek “Ahmet Bey bu övgüleri hak etti “ dedi ve o her zaman “Ermenekli Doktor Haci Ahmet Kelesoglu olarak anilmasini vasiyet etti.” diyerek duygularini dile getirdi.
Dilek ve temenniler bölümünde Taseli Yöresi sorunlari ve çözüm yollari üzerinde katilimcilar dilek ve düsüncelerini açiladiktan sonra Selçuk Ecza Holding’in verdigi yemekle toplanti sona erdi.
Hasan SIMSEK/ISTANBUL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284