Erenoglu, Ermenek’te Incelemelerde Bulundu

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu Ermenek Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunmak üzere ilçeyi ziyaret etti

 Erenoglu, Ermenek’te Incelemelerde Bulundu

DIYALIZ BIRIMINI YENI YERINDE INCELEDI

Geçtigimiz günlerde Ermenek Devlet hastanesinde Diyaliz Biriminin devam eden insaat nedeniyle geçici olarak hastane bahçesinde yapilan prefabrik binadaki kosullarini yetersiz bulan Genel Sekreter Erenoglu, ilçede hem çalisanlar için hem de hastalar için daha konforlu bir yere tasinmasi yönünde talimat vermisti. Ilçede yapilan arastirmalarin ve Ilçe Kaymakami, Ilçe Özel Idare ve Saglik Müdürlügü ile yapilan görüsmeler neticesinde eski Ilçe Nüfus Müdürlügü binasina tasinmasi uygun görüldü. Diyaliz biriminin tasinma islemlerinin akabinde Dr. Ayhan Erenoglu Diyaliz hizmetlerini yeni yerinde degerlendirdi.
Gerek çalisanlar gerekse hastalar Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu’na Diyaliz Hizmetlerinin yeni yerinde verilmesinden duyduklari memnuniyeti belirterek birimin tasinmasi yönünde gösterdigi çabadan dolayi tesekkür ettiler.
Dr. Erenoglu’da sohbetleri sirasinda özellikle Diyaliz Birimi Sorumlu Hemsiresi Ülkü Seven’in eski çalisma kosullarindan duydugu üzüntüyü anlatisindan çok etkilendigini, hastalari için kötü kosullarda çok çaba gösterdigini anlatti. “ Diyaliz bugün burada hizmet veriyorsa Ülkü Hemsirenin sayesinde olmustur. Ben kendisine sizlerin yaninda tesekkür ediyorum “diye konustu.
Dr. Ayhan Erenoglu daha sonra Ermenek Kaymakami Eyyüp Güngör ile yaptigi telefon görüsmesinde Diyalizin tasinmasi için gerekli yeri tahsis etmelerinden ötürü tesekkür etti. Yeni yerin Diyaliz hastalari için daha konforlu ve uygun oldugunu zamanla çalisanlarin gayretiyle çok daha güzel bir birim haline getirilecegini söyledi.
ERMENEK DEVLET HASTANESI DOKTORLARI ILE GÖRÜSTÜ
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu daha sonra Ermenek Devlet Hastanesine geçerek devam eden insaati inceledi. Sorumlu insaat firmasindan bilgi alan Erenoglu daha sonra hekimlerle toplanti düzenledi.
Ermenek Devlet Hastanesinde çalismanin bu dönem için zor oldugunu, sabir istedigini belirterek tüm çalisanlara tesekkür ederek toplantiya baslayan Dr. Ayhan Erenoglu “Bugün buraya sizi dinlemeye, isteklerinizi görüsmeye geldik. Bir yandan hizmet vermeye devam ediyorsunuz bir yandan da insaatimiz devam ediyor. Sizden 4 ay kadar bir süre istiyoruz. Insaat yetkililerinden önce acil, ameliyathane ve servisleri bitirmelerini istedik. Insaat bitince hastanemiz çok güzel olacak ama bu süreçte desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Hekimlerin görüslerini alan, düsüncelerini dinleyen Genel Sekreter “brans düzeyinde hekim sayisini arttirmayi hedefliyoruz. Ermenek’te olmasini lüzum gördügümüz tomografi cihazini mutlaka Ilçemize kazandiracagiz. Bunun yaninda talep ettiginiz tibbi cihazlarinizin da takibini yapiyoruz. Sizlerin konforu bizler için çok önemli ve öncelikli” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284